logo

Home Dansoptredens Agenda Foto's Contact Triskal Mystical Fantasy Fair

The Sisters of the Ancient Ways The Sisters of the Ancient Ways The Sisters of the Ancient Ways The Sisters of the Ancient Ways The Sisters of the Ancient Ways The Sisters of the Ancient Ways

Dance of Passion

Sisters of the Ancient Ways, dansoptreden - Dance of Passion - Elf Fantasy Fair 2010

Dance of Awakeness

Dance of Awakeness Para Den Bosch 10-9-2011

"The Dance of Freedom"

Dit is een zeer vurige, opzwepende en passionele dans waarin we al dansend laten zien wat werkelijke vrijheid is. Een dans waarin we in het begin werkelijk aan elkaar verbonden dansen met linten, het tweede en derde nummer van de dans zal de werkelijke zielevrijheid uitdrukken die we als ziel willen bereiken. Deze opzwepende en uitdagende dans laat zien waar werkelijke zielekracht en zielevrijheid voor staan. En dat elk mens deze kracht in zich heeft en naar boven kan halen. Deze dans wordt uigevoerd op zeer krachtige en opzwepende muziek waarbij oa djembe's gebruikt worden.

"Fire Dance of Passion"

Deze dans is een vuur dans die we, als de omgeving die mogelijk geeft, met echt vuur dansen. Tijdens de dans zullen we onszelf begeleiden op de Pow wow, djembe's, sjmanen drums ed. We dansen op het opzwepende ritme van drums en djembe's waarin we uitbeelden wat het element vuur voor ieder mens kan betekenen als het gaat om passie, hartstocht en kracht. Zowel het element Vuur als het element Aarde zullen in deze dans volop aanwezig zijn.

"Hail to the elements"

Deze dans vertelt het verhaal dat we allemaal uit de elementen bestaan en dat we deze op een respectvolle manier dienen te eren en te verwelkomen. In het eerste gedeelte van de dans zullen we vanuit passie met muziek en dans de Kosmische energieën oproepen. In het tweede gedeelte van de dans zullen de elementen volledig aanwezig zijn en wordt er vanuit deze energieën gedanst. De elementen zullen worden geëerd en de muziek en bewegingen zullen de energieën steeds meer omhoog halen qua trilling. De muziek heeft de juiste trilling om deze dans met de elementen mogelijk te maken en zal met een Sjamanistische Pow Wow op ceremoniële wijze worden bekrachtigd.